Ansök om leasinglöfte

https://marketing.nordicfinance.com/l/503141/2020-10-15/8dy48b/503141/1602752052FvO8O7Pd/NF_transport_1280x432.png

Vad kul att du har hittat ett objekt som du är intresserad av! Vi på Nordic Finance arbetar tillsammans med Budi för att hjälpa dig med att finansiera ditt objekt.

Genom att fylla i formuläret kan du ansöka om ett leasinglöfte. På så sätt vet du att du har finansieringen på plats innan du ger dig in i en budgivning. Om du hellre vill köpa objektet som annonseras direkt (utan budgivning) kan du också göra det via leasing. 

Hur fungerar leasing?

Leasing är en vanlig finansieringsform för företag som vill investera i nya eller begagnade maskiner. Det fungerar ungefär på samma sätt som om du hyr eller avbetalar något, du betalar regelbundet en fast kostnad – men du slipper ett belåna företaget som vid tex en avbetalning eller ett företagslån. I ditt leasingavtal framkommer vad som ska leasas, hur länge kontraktet gäller och vad du ska betala per månad.

Vad är ett leasinglöfte?

Det leasinglöfte du ansöker om är det högsta pris som du är villiga att betala för objektet i fråga. Om du får det beviljat av Nordic Finance kan du tryggt gå in i en budgivning upp till detta belopp.

Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig med besked om finansiering!

Fyll i formuläret och ansök om ett leasinglöfte.

Vi behandlar din förfrågan baserat på nedan parametrar i formuläret.

OBS! Månadskostnaden är baserad på ett restvärde om 20%, den slutgiltiga månadskostnaden vid leasing är beroende av sedvanlig kreditprövning och kreditgodkännande, och är således endast indikativ med villkor som kan komma att förändras.

Om Nordic Finance

Nordic Finance ger små och medelstora företag möjlighet att växa genom rätt finansiering, oavsett om det gäller finansiell leasing eller hyra. Vi är branschledande inom företagsleasing och vi värderar både snabbhet och den personliga kontakten högt.